Out of stock
Rękawice dziane cienkie ROBLV

Rękawice dziane cienkie ROBLV

Producent:

Kod produktu: ROBLV

Waga produktu:

norma ikonka
Norma: Atest PZH

Czas dostawy: 7

 Protect24, realizuje zamówienia, wyłącznie w formie dostawy (kurier)

Pamiętaj, że masz prawo do zwrotu produktów w ciągu 14 dni kalendarzowych

Rękawice dziane cienkie ROBLV posiadają atest PZH, są przystosowane do bezpośredniego kontaktu z żywnością w przemyśle piekarniczym i cukierniczym. 

  • exclamation

    Proces realizacji zamówienia rozpoczyna się po sprawdzeniu stanu magazynowego, który może potrwać maksymalnie do 2 dni roboczych.
    W sytuacji braku danego artykułu, kwota zostanie zwrócona.

  • p24now

    Kup teraz więcej i odrocz płatność do 54 dni

  • sll-small

    Certyfikat SSL gwarancją bezpiecznych zakupów

  • r-small

    100% gwarancji oryginalności produktów

10 użytkowników ogląda ten produkt.

84 użytkowników dodało ten produkt do koszyka.

Opis produktu

Rękawice dziane, ochronne wykonane z bawełny, która zapewnia wysoki komfort użytkowania oraz wysoką elastyczność. Dzięki bezszwowej metodzie wykonania, rękawice doskonale dopasowują się do dłoni, gwarantując wysoką zręczność i chwytność podczas przenoszenia przedmiotów. Są przyjazne dla skóry i cienkie. Dobrze przepuszczają powietrze, dzięki czemu skóra dłoni może swobodnie oddychać.

Rękawice robocze są przystosowane do bezpośredniego kontaktu z żywnością w przemyśle piekarniczym i cukierniczym, ponieważ posiadają atest PZH. Przeznaczone są do stosowania w pracach porządkowych i konserwacyjnych, do pakowania produktów, w rolnictwie oraz przemyśle spożywczym. Mogą być również stosowane jako wkłady do rękawic gumowych.


Dane techniczne

Gramatura
250 g/m2
Materiał
100% bawełna czesana
Rozmiar
6, 7, 8, 9, 10
Normy
Atest PZH
Właściwości
Cienkie, elastyczne, bezszwowe
Polecane dla branż
Przemysł spożywczy, pakowanie produktów, rolnictwo - prace porządkowe i konserwacyjne, jako wkłady do rękawic gumowych
Uiglenie
13
Kontakt z żywnością
Dopuszczone do bezpośredniego kontaktu z żywnością w przemyśle piekarniczym i cukierniczym

Opinie

Recenzje (0)

Sprawdź również